Inno rheuma krém 100g – Naturland

3300 Ft

 

 

Leírás

A Naturland Inno Rheuma krém reumatikus jellegű ízületi gyulladások, izom-és végtagfájdalmak, izomláz és zúzódás, zárt baleseti sérülések (rándulás, ficam) kezelésére önmagában vagy célzott gyógyszeres kezelés, valamint fizikoterápia kiegészítőjeként alkalmazható. Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, hatása orvosilag igazolt.

A krém hatásáért felelős összetevők fontosabb jellemzői: A rozmaringolaj gyulladásgátló, izomgörcsoldó hatással rendelkezik. A kámfor helyi vérbőséget idéz elő, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású. A mentol a kámforral együtt alkalmazva erősebb hűsítő érzetet kelt a bőrön és enyhe helyi érzéstelenítő hatása van.

Felhasználási javaslat: Naponta 2-3 alkalommal a fájdalmas testrészt és környékét a krémmel vékonyan be kell kenni, majd óvatosan bedörzsölni.

Összetétel: Hatóanyagok: rozmaringolaj, racém kámfor, levomentol. Segédanyagok: tisztított víz, fehér vazelin, cetil-sztearil-alkohol, poliszorbát 60, folyékony paraffin, alumínium-acetát-tartarát-oldat, 96%-os etanol, metil-parahidroxi-benzoát.

Kiszerelés: 100g

Figyelmeztetés: Kámforra, mentolra érzékeny egyének, illetve a terhesség első harmadában levő anyukák ne alkalmazzák a készítményt. A szoptatás ideje alatti alkalmazás során ügyeljen arra, hogy a készítmény az emlőkre ne kerüljön.