Pferdebalsam (lóbalzsam) melegítő 500ml – Naturstar

1770 Ft

A Naturstar pferdebalsam 24 gondosan válogatott gyógynövényből készült különleges gyógynövény komplex. A felhasznált gyógynövények hatóanyagai szakirodalmi adatok szerint eredményesen

Leírás

A Naturstar pferdebalsam 24 gondosan válogatott gyógynövényből készült különleges gyógynövény komplex. A felhasznált gyógynövények hatóanyagai szakirodalmi adatok szerint eredményesen alkalmazhatóak külsőleges bedörzsölő szerként különböző mozgásszervi panaszok esetén.

Alkalmazását javasoljuk a fáradt, sajgó testrészek (kéz, kar, láb, nyak, hát, derék) masszírozására megerőltető fizikai munka és sportolás előtt és után is kifejezetten ápolási céllal.

A készítményben a kámfor helyi vérbőséget idéz elő, a chili és mustármag kivonattal, valamint a nikotinsavval együtt alkalmazva erősebb melegítő érzetet kelt a bőrön. Speciális gél formulájának köszönhetően hatékonyan felszívódik.

Természetes eredetű hatóanyagokat tartalmaz, semmilyen állati eredetű anyag nincs a készítményben.

Alkalmazás: Naponta 2-3 alkalommal az ápolandó testrészt és környékét a krémmel vékonyan be kell kenni majd óvatosan bedörzsölni.

Kiszerelés: 500ml

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! A termék csak ép, sérülésmentes bőrfelületen használható. Az összetevőkkel szembeni érzékenység esetén ne alkalmazza! A krém használata után mosson kezet! Szem környékére, arcra, nyílt sebre, vérző testrészre, nyálkahártyára ne kerüljön! A készítmény a benne található paprika- illetve mustármag kivonatának köszönhetően az alkalmazás helyén erőteljes vérbőséget, esetleg csípős érzést okozhat! Ha kellemetlen ez a reakció, akkor bő vízzel öblítse le a terméket!