Rheuma mobilitás krém – UW Premium

1430 Ft

Leírás

Az UW Premium Rheuma Mobilitas krém a reumatikus jellegű és egyéb mozgásszervei panaszok ápolására ajánlott készítmény. A könnyed emulzió gyorsan beszívódik a bőrbe, enyhe melegítő hatású, így a krémben található gazdag gyógynövény összetétel célzottan jut az ápolásra szoruló területre.

A Mobilitás krém fő hatóanyagai:

az árnika-, ördögcsáklya- és feketenadálytő kivonatok, továbbá az eukaliptusz olaj, a rozmaring olaj és a kapszaicin számos pozitív tulajdonságuk mellett gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatással rendelkeznek. A shea vajnak, az olíva olajnak, valamint az urea és kókuszolajnak köszönhetően a bőr hidratált és puha lesz. Parabénmentes készítmény.

Használati javaslat: A kezelendő felületre vigye fel a krémet és masszírozza be. A műveletet végezze el naponta többször az érintett területen.

Kiszerelés: 100 ml

Figyelmeztetés: Kerülje a krém szembe, szem környékére vagy nyálkahártyákra jutását! Ha a termék használata során bármilyen rendellenességet tapasztal, a használatot függessze fel és forduljon orvoshoz. Mentol és kámfor érzékenység esetén a készítmény használata nem ajánlott.