Gyntia Probiotica Forte hüvelykúp

2220 Ft

A Gyntima probiotica forte hüvelykúp táptalajt képez a vaginális flórában található laktobacilusok számára és elősegíti optimális szaporodásukat. Ezek a természetes tejkultúrák biztosítják a hüvely optimális biológiai egyensúlyát, a teafaolaj pedig csökkenti a bakteriális és mikrotikus fertőzések kialakulásának lehetőségét.
A laktobacilusok megakadályozzák a káros baktériumok – többek között a Candida albicans nevű élesztőgomba – elszaporodását.

A Gyntima probiotica hüvelykúp természetes alapanyagokból készült termék, amely a szervezetre ártalmas anyagot nem tartalmaz. A terméket zsályakivonat is gazdagítja, amely antimikotikus, gyulladásgátló, fertőtlenítő és hidratáló hatású.

összetevők/hüvelykúp:
Hatóanyagok: Lactosum, acidum lacticum, proteose pepton, acidum folicum, extractum Salviae officinalis, Melaleuca alternifolia.
Segédanyagok: PEG 32, PEG 20, polysorbatum 20, natrii chloridum, magnesii sulphas, benzalkonium chloride.

Használat: A hüvely egészséges állapotának fenntartása érdekében a probiotica hüvelykúp hosszútávú használata javasolt, különösen változókorban és szoptatás idején.

Javasolt továbbá a hüvelykúp használata az alábbi esetekben:
– antibiotikumok vagy más baktériumölő készítmények szedése során, illetve, ha hüvelyfertőtlenítőszerek alkalmazásakor megsértjük a Döderlein laktobacillus hatékony flóráját,
– hüvelyfolyásnál, hormonális fogamzásgátlók szedésekor, valamint méhen belül elhelyezett fogamzásgátló eszközök alkalmazása során

Kiszerelés: 10 db hüvelykúp

Forgalmazó: Herb-pharma HU Kft.

Figyelmeztetés: amennyiben a hüvelykúp néhány napon belül nem szünteti meg a panaszát, szíveskedjék szakorvoshoz fordulni. Leánygyermekeknél a hüvelykúp használatát beszélje meg orvosával. Nőgyógyászati műtétek után és terhesség idején a terméket csak az orvos ajánlásával használja.

Cikkszám: 8b83385a92a9 Kategória: