Citromfű kapszula – Interherb

2030 Ft

Leírás

Interherb citromfű kapszula a kiegyensúlyozott idegrendszerért. A citromfű elsősorban jellegzetes illóolaja miatt vált ismertté és közkedveltté a korábbi időszakokban is. A citromfű kivonata hozzájárul a jó közérzethez, a lelki egyensúlyhoz, az optimális relaxációhoz és a nyugodt, pihentető alváshoz. A normál idegállapotnak pozitív hatása van az akaratunktól független élettani funkciókra is, így például az emésztésre vagy a bélmozgásra.

A citromfű a hazai kertekben is megtalálható nyugtató hatású gyógynövényünk. A belőle készült kapszula a hatóanyagok koncentrátumát tartalmazza, melyek segíthetik a nyugalom megteremtését, a pihentető alvást és a napi stressz okozta feszültség csökkentését.

Javasolt fogyasztás: Feszült időszakban: napközben 1 kapszulát rágás nélkül, vízzel vegyen be. A nyugod alváshoz: lefekvés előtt 1 kapszula bevétele javasolt.

Hatóanyag/kapszula: citromfű kivonat: 80 mg (ebből tannin: 10 mg).

Összetevők: citromfű levél kivonat, tömegnövelők: mikrokristályos cellulóz, zselatin, színezék: titánium-dioxid, csomósodást gátló anyagok: magnézium-sztearát, talkum, kolloid-szilicium-dioxid.

Kiszerelés: 30 db kapszula

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot.