NeuroRelax kapszula – Dr. Chen

2230 Ft

A készítmény a megfelelő relaxáció, a normális lelki és érzelmi állapot fenntartását támogató gyógynövényeket, illetve az idegrendszer megfelelő működéséhez szükséges vitaminokat tartalmaz.

A schizandra savanykás ízű gyümölcsét Kínában nagyra becsülik. értékes hatóanyagtartalma miatt az európai szakemberek is felfigyeltek rá. A komló virág és a citomfű levél hozzájárulnak a megfelelő relaxációhoz, az egészséges alváshoz, valamint támogatják a normál idegállapotot és lelki egyensúly fenntartását. A macskagyökér (valeriána) hozzájárul a feszített életritmus okozta stressz legyőzéséhez, a nyugodt és pihentető alváshoz. A B1- és B6-vitaminok szükségesek az idegrendszer normál működéséhez.

Adagolás: napi 2×1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve

Hatóanyagok napi 2 kapszulára: B6-vitamin: 2,8 mg, B1-vitamin: 2,2 mg, Schizandra sinensis gyümölcs őrlemény: 300 mg, citromfű levél kivonat: 120 mg, macskagyökér kivonat: 100 mg, komló virág kivonat: 60 mg.

Kiszerelés: 30 db kapszula

Forgalmazza: Oriental Herbs Kft. Budapest

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot!