Valeriana és citromfű tabletta – Interherb XXL

1770 Ft

A valeriana és citromfű kapszula hatóanyagai hozzájárulnak a jó közérzethez, az optimális relaxációhoz és a nyugodt, pihentető alváshoz.
Adagolási javaslat: napi 1-2×1 tabletta. 3 hónapos szedést követően tartson minimum két hét szünetet.
Hatóanyag/tabletta: Valeriana kivonat: 125 mg, Citomfű kivonat: 125 mg.
összetevők: tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), macskagyökér gyökér kivonat, citromfű levél-kivonat, maltodextrin, stabilizátor (nátrium-/karboxi-metil/-cellulóz), csomósodást gátló anyagok (dikalcium-foszfát, magnézium-szteartát, szilicium-dioxid), filmbevonat: tömegnövelő szerek (hidroxi-propil-cellulóz, (hidroxi-propil)-metil-cellulóz), színezékek (titán-dioxid, sárga vas-oxid, tartrazin, indigókármin, allura vörös).
Kiszerelés: 90 db tabletta
Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot! A tartrazin és allura vörös színezékek a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhatnak. Gépjárművezetéskor alkalmazása fokozott elővigyázatosságot igényel. Fokozhatja a barbiturátok, alkohol és a benzodiazepinek szedatív hatását!

Cikkszám: fcbed9ea66a5 Kategória: