Valeriana Max tabletta – Bioco

3160 Ft

Leírás

A Bioco Valeriana Max tabletta a lelki egyensúly fenntartaásáért és a nyugodt, pihentető alvásért kifejlesztett készítmény.
A Valeriana – más néven macskagyökér – hozzájárulhat a pihentető nyugodt alváshoz, a normál idegállapot fenntartásához, elősegítheti a relaxációt és a lelki egyensúly fenntartását stressz és túlterhelt életmód esetén.
A készítmény 3000mg valeriana száraz növényi őrleménynek megfelelő mennyiségű kivonatot tartalmaz.
Hatóanyag/tabletta: Valeriana (macskagyökér) kivonat: 300 mg
Adagolási javaslat: naponta 1 tablettát bő folyadékkal lenyelni. Alvás elősegítésére a tablettát érdemes lefekvés előtt fél órával bevenni.
Összetevők: valeriana officinalis L. gyökér (macskagyökér) kivonat, tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), maltodextrin, fényező anyag (zsírsavak), csomósodást gátló (szilicium-dioxid).
Kiszerelés: 60 db tabletta
Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot. Gépjármű vezetésekor alkalmazása fokozott körültekintést igényel. A macskagyökér fokozhatja a barbiturátok, alkohol és benzodiazepinek szedativ hatását. A „Bioco” bejegyzett cégnevet és nem ökológiai tanúsítást jelent!