Bio glucosamine Forte filmtabletta – Dr Chen

2500 Ft

A készítmény aktív összetevői (glükozamin, MSM, kondroitin) speciális gyógyászati célra szánt tápszerként járulnak hozzá a fokozott ízületi terhelés következtében kialakuló porc és ízületi rendellenességek ellensúlyozásához.

A glükozamin “kenést” biztosít, a metil-szulfonil-metán szervesen kötött ként tartalmaz, a kondroitin-szulfát a porc szerkezeti anyaga.

Alkalmazása javasolt:
-idősebb korban a normális porcképződés és ízületi működés segítéséhez,
-túlsúlyosaknak
-nehéz fizikai munkát végzőknek az ízületek fokozott igénybevétele és túlterheltsége miatt
-sportolóknak, hogy a mozgás szabadságát sokáig élvezzük

Hatóanyag/2 tabletta: glukozamin-szulfát: 632 mg, kondroitin-szulfát: 400 mg, MSM (metil-szulfonil-metán): 1000 mg.

Ajánlott adagolás: felnőtteknek naponta 2×1 tabletta 1-3 hónapig kúraszerűen, ügyelve a bőséges folyadék bevitelre.

összetevők: MSM, glükozamin-szulfát (rák eredetű), kondroitin-szulfát, hordozók (mikrokristályos cellulóz, magnézium-sztearát), kukoricakeményítő, filmbevonó (hidroxi-propil-metil-cellulóz, polietilénglikol).

Kiszerelés: 60 db filmtabletta

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot. A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Rákfélékre érzékenyek számára nem ajánlott. 3 hónapos folyamatos használat után szünet közbeiktatása javasolt. A termék nevében szereplő bio kifejezés nem arra utal, hogy a termék összetevői ökológiai gazdálkodásból származnak.