Korall Kalcium kapszula – Natúr Tanya

3250 Ft

Tengeri üledékekből származó (nehézfém-szennyezéstől mentes) fosszilis korallból nyert, lúgosító, szerves kalcium és szerves magnézium, D3-vitaminnal. A bázikus ásványok támogatják a testfolyadékok sav-bázis egyensúlyát. Védenek a csontritkulás ellen, erősítik a fogzománcot és csökkentik a magas vérnyomást. Enyhítik az allergiás tüneteket és a gyulladásos panaszokat.
A kalcium és a magnézium alapvető fontosságú az idegsejtek épségéhez, az idegingerület átvitelhez és működéséhez, az izom-összehúzódáshoz, így a szívműködéshez és a véralvadáshoz. A D3-vitamin fontos immunmodulátor, ami erősíti a kalcium bélrendszeri felszívódását, így csökkentve a vese általi kiválasztást. D3-vitamin nélkül a szervezetünk mindössze az étrenddel bevitt kalcium 10%-ának beépítésére képes.
A korallt a természet kímélésével gyűjtöttük, a korallzátony és a tengerfenék károsítása nélkül.
Adagolás: Napi 2×2 kapszula reggel illetve este bőséges vízzel.
Hatóanyag/napi adag (4 kapszula): Korall: 1100 mg, Kalcium: 800 mg, Magnézium: 300mg, D3-vitamin: 5 mcg.
összetevők: Tengeri üledékből származó (nehézfém szennyeződéstől védett) fosszilis korall. A korallt a természet kímélésével gyűjtötték, a korallzátony és a tengerfenék károsítása nélkül.
Kiszerelés: 80 db kapszula
Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot! A hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott!