Kurkuma extraktum tabletta – JutaVit

2060 Ft

Kurkuma kivonatot és E-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

A kurkuma segít a gyulladásos tünetek csökkentésében, csökkenti a gyulladást az ízületekben és izmokban. Hozzájárul az ízületek rugalmasságához. Segít fenntartani a csontok, ízületek egészségét. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Hatóanyag/napi 1 tabletta: Kurkuma kivonat: 106 mg (ebből kurkumin: 100 mg), E-vitamin: 9 mg. A JutaVit kurkuma tabletta nem a fűszer porított változatát (őrleményét) tartalmazza, hanem annak kivonatát, mely a növény értékes részének 50-szeres koncentrátuma.

Adagolás: napi 1 tablettát étkezés előtt bő folyadékkal egészben lenyelni. ízületek védelmére fogyassza naponta 4 héten keresztül, majd tartson egy hét szünetet. Ezt követően a készítmény újra szedhető.

összetevők: tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, dikálcium foszfát), kurkuma kivonat, Dl-alfa-toco-acetát, csomósodásgátló (szilicium dioxid, magnézium sztearát), fényező anyag (sztearinsav).

Kiszerelés: 60 db tabletta

Forgalmazza: JuvaPharma Kft. Káva

Ellenjavallat: Epeköves és epekőképződésre hajlamosak számára nem ajánlott. Várandós és szoptató kismamák kérjék ki kezelőorvosuk véleményét. Véralvadásgátló gyógyszerekkel történő együttes alkalmazása nem javasolt, mert befolyásohatja azok hatását.

Figyelmeztetés: A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot.

Leírás

Kurkuma extraktum tabletta az ízületek támogatásáért. Kurkuma kivonatot és E-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

A kurkuma hozzájárul az ízületek rugalmasságához. Segít fenntartani a csontok, ízületek egészségét. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Hatóanyag/napi 1 tabletta: Kurkuma kivonat: 105,26 mg (ebből kurkuminok: 100 mg), E-vitamin: 9 mg. (A JutaVit kurkuma tabletta nem a fűszer porított változatát (őrleményét) tartalmazza, hanem annak kivonatát, mely a növény értékes részének 25-szörös koncentrátuma.)

Adagolás: napi 1 tablettát étkezés előtt bő folyadékkal egészben lenyelni. Ízületek védelmére fogyassza naponta 4 héten keresztül, majd tartson egy hét szünetet. Ezt követően a készítmény újra szedhető.

Összetevők: kurkuma kivonat, tömegnövelő szerek (cellulóz, dikalcium foszfát), Dl-alfa-tokoferil-acetát, csomósodásgátló (szilícium dioxid, zsírsavak magnéziumsói), fényező anyag (zsírsavak).

Kiszerelés: 60 db tabletta

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot! Epeköves és epekőképződésre hajlamosak számára nem ajánlott. Várandós és szoptató kismamák kérjék ki kezelőorvosuk véleményét. Véralvadásgátló gyógyszerekkel történő együttes alkalmazása nem javasolt, mert befolyásolhatja azok hatását.