Moxa fájdalomcsillapító hőtapasz

1010 Ft

A hagyományos kínai orvostudomány szerint a tapasz hatásos ízületi, izom, reumatikus fájdalmak, valamint lumbágó és hasi fájdalmak esetén.

A tapasz a legmodernebb módszere a MOXA terápiának, amely megfelel egy akupunktúrás kezelésnek. A tapasz – az általános közérzet javítása érdekében – a talpközépen lévő akupunktúrás pontokra, reflexzónákra helyezve is kifejti hatását. Ezeken a pontokon keresztül stimulálja a szervezet öngyógyító erőit, gyorsítja az emésztést, nyirokkeringést és méregtelenítést.

Alkalmazási módjai: Hirtelen fellépő ízületi és izomfájdalom esetén: helyezze a tapaszt a fájdalmas testrészre. A hatékonyság elérése érdekében és további fájdalom esetén folytassuk a tapaszos kezelést az érintett pontokon, naponta 10 órán keresztül. Egy periódus 4 napig tartson, ezt követően 2 nap szünet, majd újra 4 napos kezelés következik. általában 4 periódusos kezelés megszűntet minden fajta fájdalmat.

Használata: Távolítsa el a védőfóliát és ragassza a tapaszt a célzott felületre. 30 perc elteltével ragassza fel a mellékelt kör alakú hőmérséklet-szabályozó fóliát a tapasz közepére, a túlmelegedés megakadályozása érdekében.

Figyelmeztetések:
-Kivételes esetben, amennyiben a tünetek súlyosbodnak, átmenetileg hagyják abba a kezelést.
-Ha a használat során hólyagosodás lép fel, úgy a begyógyulás után a kezelés folytatató.
-Sérült bőrfelületen ne alkalmazza!
-Előfordulhat halvány, zöldes elszínezés a bőrön. Kezelés után a folt eltűnik.
-Gyulladás, láz, valamint artériák közelében, illetve arcon lévő sebek esetén nem alkalmazható!
-Magas vérnyomás esetén óvatosságot igényel.

összetevők: moxa, fhizoma corydalis, radix angelicae pubescentis, bosellic preparata.

Kiszerelés: 2 tapasz doboz

Forgalmazó: Big Star Street Kft. 1112 Budapest, Repülőtéri u. 6.

Cikkszám: 0c2e3287e86d Kategória: