OsteoKomplex tabletta 30 db – Bioextra

1630 Ft

A Bioextra Osteokomplex étrend-kiegészítő készítmény magas hatóanyag-tartalmának köszönhetően nagymértékben hozzájárul a csontritkulás eredményes megelőzéséhez.
Kalcium, Magnézium, D3- és K2-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő készítmény. A D-vitamin, a K2-vitamin, a Kalcium és a Magnézium hozzájárul a normál csontozat fenntartásához. A D-vitamin, a Kalcium és a Magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez és a normál fogazat fenntartásához. A D-vitamin ezen kívül hozzájárul a Kalcium felszívódásához és a vér Kalcium szintjének fenntartásához.
Laktóz és cukormentes készítmény.
Fogyasztási javaslat: felnőtteknek a napi adag 3 db tabletta
Hatóanyag/napi adag (3 tabletta): D3-vitamin 30 µg (1200 NE), K2-vitamin 67,5 µg, Kalcium 300 mg, Magnézium 240 mg.
összetevők: trimagnézium-dicitrát-anhidrát, trikalcium-dicitrát-tetrahidrát, polivinilpolipirrolidon, tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), csomósodást gátlók (talkum, kolloid szilícium-dioxid), sztearinsav, kolekalciferol (D3-vitamin), menaquinone-7 (K2-vitamin).
Kiszerelés: 30 db tabletta
Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot! Kumarin típusú véralvadásgátlót szedő egyéneknek nem javasolt!

Cikkszám: c8226a7333af Kategória: