WTN Kurkuma Spektrum kapszula

10200 Ft

Leírás

A WTN Kurkuma Spektrum készítmény kiemelkedő hatékonyságát a vízoldékony kurkuminoidoknak köszönheti, melynek következtében egyedülálló a piacon. Szakirodalmak igazolják, hogy a vízoldékonyság képes 27-szeresére növelni a hasznosulást!

A kurkuma jótékony hatásait a következő növények még inkább felerősítik, melyeket a készítmény szintén tartalmaz: indiai tömjénfa, gyömbér, feketebors. A szinergikus hatás rendkívül fontos ahhoz, hogy a szervezetet átfogóan és valóban támogatni tudjuk. A gyógynövényeknek a kombinációja teszi lehetővé a megfelelő felszívódást és a hatóanyagok eljutását a célsejtekhez; ezáltal a megfelelő gyulladás csökkentő hatást.

Ajánlott adagolás: Napi 1 kapszula étkezés közben, bő folyadékkal bevéve.

Hatóanyag/kapszula: Vízoldékony kurkuma gyökér kivonat 200 mg, Rozmaring levél kivonat 100 mg, Gyömbér kivonat 100 mg, Szent bazsalikom levél kivonat 50 mg, Indiai tömjénfa kivonat 50 mg, Fenyőkéreg kivonat 50 mg, Rezveratrol 25 mg, Kvercetin 25 mg, Zöld tea kivonat 25 mg, Feketebors kivonat 25 mg.

Összetétel: Kurkuma gyökér kivonat, rozmaring levél kivonat, gyömbér kivonat, szent bazsalikom kivonat, indiai tömjénfa kivonat, fenyőkéreg kivonat, rezveratrol, kvercetin, zöld tea kivonat, feketebors kivonat. zselatin (kapszula).

Kiszerelés: 60 db kapszula

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot! Epehajtó hatása miatt epeköves betegeknek nem javasolt. Véralvadásgátló szereket szedőknél fokozhatja a vérzések kockázatát. Terhesek nem szedhetik az esetleges méhösszehúzó hatás miatt.