Puregold sertéskollagén peptid

3500 Ft

Leírás

A Puregold sertéskollagén peptid nem tartalmaz ízesítő anyagokat, vagyis a tiszta kollagén kerül csomagba adagonként 10000 mg kollagén-tartalommal.

A készítmény nem tartalmaz tartósítószereket, édesítőszereket, aromákat és színezékeket sem. A könnyen és légmentesen visszazárható, papírból készült csomagolóanyag garantálja a termék mindenkori frissességét és eltarthatóságát.

A kollagén az emberi szervezetben termesztésen előforduló fehérjék közül az egyik legnagyobb mennyiségben található meg. Azonban az emberi szervezet öregedésével a testünk kollagén termelése fokozatosan csökken. Ennek következtében, a magas kollagéntartalmú szövetek veszítenek rugalmasságukból.

A kollagén olyan természetes fehérje, amely biztosítja a szervek és a szövetek rugalmasságát, építi a porcokat, az ízületeket, a hajat, a körmöket, a bőrt és minden létfontosságú szervet. A kor előrehaladtával egyre kevesebb termelődik belőle, ezért kívülről szükséges pótolni.

Összetevők: sertéskollagén

Adagolási javaslat: Keverjen össze egy adag (10g – 1 mérőkanál) italport 250 ml vízzel. A termék fogyasztása reggel vagy a nap folyamán javasolt. Naponta egy adag fogyasztása ajánlott.

Figyelmeztetés: Kisgyermekek elől elzárva tartandó! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget!

Allergén információ: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült.