Visiona Master kapszula – Dr. Chen

2700 Ft

Komplex készítmény a szem egészsége számára kedvező hatóanyagokkal. A fekete áfonyában található antioxidáns antocianinek segíthetik a szem kollagén tartalmának egészséges szinten tartását és hozzájárulnak a retina normál működéséhez. A C- és E-vitamin, valamint a citrus bioflavonoidok antioxidánsként támogatják a szervezet szabad gyökökkel szembeni védekezését. A béta-karotin az A-vitamin előanyaga, mely vitamin nélkülözhetetlen a normális látáshoz. A lutein és a zeaxantin hozzájárul a szemet veszélyeztető káros környezeti hatásokkal szembeni védelemhez. A rutin a szem kapilláris ereinek egészségét támogatja. A mélytengeri halolaj oldódási közeget biztosít a zsírban oldódó vitaminok számára, valamint kedvező hatást gyakorol a keringési rendszerre, ezáltal a hatóanyagok felszívódására. A hatóanyagok hozzájárulnak a szem egészségének megőrzéséhez fokozott terhelés esetén.

Hatóanyagok (napi 2 kapszulában): mélytengeri halolaj: EPA: 126mg, DHA: 84mg, fekete áfonya gyümölcs kivonat (antocianin): 25mg, C-vitamin: 60mg, Citrus bioflavonoid: 35mg, rutin: 15mg, cink: 14mg, E-vitamin: 40mg, béta-karotin: 7mg, lutein: 6mg, zeaxantin: 2,4mg.

Adagolás: napi 2×1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve

összetevők: mélytengeri halolaj (350 mg/kapszula), fekete áfonya gyümölcs kivonat (50 mg/kapszula), C-vitamin, citrus bioflavonoid komplex, cink-citrát, E-vitamin, béta-karotin, lutein, zeaxantin, zselatin.

Kiszerelés: 60 db kapszula

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől zárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Cikkszám: a950c19a860d Kategória: