Kohoflu légút tisztító szirup

1060 Ft

A szirup hatékonyan ötvözi a lándzsás útifű légutakra gyakorolt kedvező hatását, a grapefruitmag-kivonatból származó polifenolok, valamint C-vitamin antioxidáns tulajdonságait, amelyek hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez. A grapefruitban található citrus bioflavonoidok hozzájárulhatnak a szervek és szövetek mikrobiológiai egyensúlyának fenntartásához. A C-vitamin fontos szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének működésében (lásd Európai Szakhatóság: EFSA állításai) (OéTI). Használatát átmeneti időszakban, megfázásra hajlamosaknak ajánljuk védekezésül.

Alkohol-tartalom: 2,7%

Adagolás: Felnőtteknek naponta 18g (3×1 evőkanál), gyermekeknek naponta 6g (1 evőkanál). Cukorbetegeknek nem ajánlott. Mentol és alkohol tartalma miatt 12 hónapos kor alatt, illetve az arra érzékenyeknek nem ajánlott.

Hatóanyag (18 g-ra): C-vitamin: 9mg, polifenol grapefruit magból: 9mg

Kiszerelés: 150 ml

Forgalmazó: Oriental Herbs Kt, 1174 Budapest, Bél M. u. 61/a.

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! A napi ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot!

Cikkszám: 49009c29d13a Kategória: