Légzéskönnyítő mellkenőcs felnőtteknek – Naturland

1360 Ft

A légzéskönnyítő mellkenőcs alkalmazása javasolt meghűlés, légúti fertőzések és hurutok, valamint köhögés és hörghurut kiegészítő kezelésére felnőtteknek.
A készítmény flavonoid, karotinoid és illóolaj komponensei enyhe gyulladáscsökkentő-, baktérium- és gombaölő hatásúak. Az illóolajok oldják a hörgők görcsét, elősegítik a váladék kiürülését a hörgőkből.
Alkalmazása: A mellkas felső részének középvonalát vékonyan kenjük be a kenőccsel, majd gyengéden masszírozzuk a bőrbe és száraz gyapjú, vagy lenvászon ruhával takarjuk be! A kenőcs használata naponta 2-3 alkalommal javasolt.
Hatóanyagok 70g készítményben: 3,5g körömvirág és kamillavirágzat kivonat, 1,4 g erdeifenyő olaj, 1,4g ánizs termésolaj, 1,05 g eukaliptuszolaj, 1,05 g niauli olaj, 1,05 kakukkfűolaj, 0,7 g malabár-olajfű olaj.
Kiszerelés: 70g
Figyelmeztetés: A készítményt külsőleg alkalmazza, tiszta és sérülésmentes bőrfelületen. Szembe, nyílt sebre, nyálkahártyára ne kerüljön. Gyermekek elől gondosan zárja el. Valamely összetevőre való érzékenység esetén kerülje a készítmény alkalmazását! A készítmény nem alkalmazható asztma és szamárköhögés esetén! Várandós és szoptatós anyák a használat előtt kérjék ki orvosuk véleményét.