Luuf torokpasztilla izlandi zuzmóval

1990 Ft

Luuf torokpasztilla izlandi zúzmóval – Rekedtség és köhögési inger esetén. Alkalmazása javasolt a következő esetekben: – Köhögési inger és az ezzel járó nyálkahártya-irritáció esetén a száj és garatüregben (garatgyulladás).

Leírás

Luuf torokpasztilla izlandi zúzmóval – Rekedtség és köhögési inger esetén.

Alkalmazása javasolt a következő esetekben:

– Köhögési inger és az ezzel járó nyálkahártya-irritáció esetén a száj és garatüregben (garatgyulladás).

– Rekedtség és a hangszálak túlerőltetése esetén

– Kiszáradt torok (klímaberendezés, fűtés, erős cigarettafüst vagy más káros környezeti hatás következtében kialakult torokszárazság esetén).

A készítmény fruktóz, laktóz- és gluténmentes. Nem tartalmaz mesterséges színező- és konzerválóanyagot. (Megjegyzés cukorbetegeknek: 1 torokpasztilla 0,03 KE-t tartalmaz.)

Összetevők (1 pasztillában): Izlandi zuzmó: 350 mg, Fehérmályva-gyökér: 90 mg. Egyéb összetevők: maltitol, szorbitol, gumiarábikum, citromsav, bodza aroma, aceszulfám-K, kulőr karamell, folyékony paraffin, fehérított viasz, tisztított víz.

Adagolás és alkalmazás: szükség szerint naponta többször 1 torokpasztillát elszopogatni. Huzamosabb ideig is alkalmazható. Gyermekeknek 3 év felett: napi 5 torokpasztillát szopogathatnak el.

Kiszerelés: 20 db torokpasztilla

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl. Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot.