Livgood kapszula – Garuda Ayurveda

3580 Ft

Leírás

A Garuda Ayurveda Livgood készítmény gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő. A készítményben található Andrographis paniculata segíti a káros anyagok kiválasztását a szervezetből, az Eclipta alba támogatja a máj egészségének megőrzését, a májfunkciókat. A Phyllanthus niruri segít fenntartani a húgyrendszer egészséges működését, a Hollarhena antidysenterica pedig jótékony hatású az epebetegségek kezeléséében.

Az ayurvedikus gyógytermékek több évezredes ayurvédikus receptúrák alapján készülnek modern technológiával, válogatott alapanyagokból. Az ayurvédikus készítményeknél a számos gyógynövény egymást erősítő, szinergikus hatása érvényesül.

Alkalmazás: naponta 2×1 kapszulát ajánlott étkezés előtt bevenni.

Hatóanyag/kapszula: Andrographis paniculata 142 mg, Eclipta alba 127 mg, Phyllanthus niruri 97 mg, Hollarhena antidysenterica 77 mg, Cyperus rotundus 57 mg.

Összetevők: andrographis paniculata, eclipta alba, phyllanthus niruri, hollarhena antidysenterica, cyperus rotundus cellulóz (HPMC)1 vegetáriánus kapszulában.

Kiszerelés: 60 db kapszula

Származási hely: India

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot.