Lúgos csepp koncentrátum

3980 Ft

A Lúgos csepp koncentrátum felhasználásával bázikus ital (lúgos víz) állítható elő akár fél perc alatt is, csak csepegtessen a cseppekből pohárba vagy üvegbe, keverje meg és fogyassza egészséggel.

Svájci forrásvízből, különleges, magas szintű, szabadalmaztatott technológiával, ionkezelés révén előállított ?lúgos csepp” koncentrátum.

Bármilyen vízzel elkészíthető, de természetesen a víz minőségétől fog változni a pH erőssége* is. Javasoljuk a jó minőségű forrásvizet, tisztított vizet, ásványvizet, de akár csapvízzel is elkészíthető.

Svájci, Német, Osztrák laborokban bevizsgált termék, Magyar OéTI és OKI szakvéleménnyel rendelkezik a forgalomba hozó cég.

Felhasználási javaslat: Keverjünk 1 liter vízhez 1 ml (*20 csepp), vagy 2 dl-hez 4 csepp koncentrátumot és két étkezés között fogyasszuk el. A létrehozott lúgos ital pH értéke 8,2 és 9,2 közötti. (Amennyiben megteheti, pH mérővel(nem tesztcsík) mérje be pontosan az ön vizét, így tudni fogja, hogy milyen pH értékű vizet fogyaszt.)

Figyelem: Erősen lúgos kémhatású, higítás nélkül nem fogyasztható! Ha bőrre, vagy szembe kerül, bő vízzel azonnal öblítse le.Gyermekek, terhes anyák a fogyasztás megkezdése előtt kérjék ki kezelőorvosuk tanácsát!

összetevők: víz, nátriumhidroxid (0,41 %).
Térfogat: 50 ml. (50 napi adag, 50 liter bázikus víz előállításához)

Forgalmazza: Víztisztító Szerviz Kft.