Máriatövis extraktum kapszula – Interherb

2710 Ft

A máriatövis kivonata igazoltan eredményes a máj egészségének hosszú távú megőrzésében. Flavonoid típusú hatóanyagai regenerálják a májsejteket, támogatják a méregtelenítő funkciókat.

Fogyasztási javaslat: napi 1 kapszulát lehetőség szerint ebéd közben, rágás nélkül lenyelni. (fészekvirágzatúakra érzékenyeknek fogyasztása nem javasolt)

Hatóanyag 1 kapszulában: 60mg máriatövis termés kivonat, ebből silymarin 42 mg.

Forgalmazó: BFB Interherb Kft 1087 Budapest, Százados út 18.

Kiszerelés: 30 db kapszula

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! A napi ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot!

Leírás

Az Interherb máriatövis extraktum kapszulánként 200 mg máriatövis termés kivonatot tartalmaz, melyből 160mg a silymarin. A máriatövis hozzájárul a máj egészségének megőrzéséhez, a megfelelő májfunkciók fenntartásához. Támogatja az egészséges májműködést, a májszövet, illetve a májsejtek normál regenerációját, hozzájárul az emésztőrendszer egészséges működéséhez.

Fogyasztási javaslat: napi 1 kapszulát lehetőség szerint valamely főétkezést követően rágás nélkül min. 2 dl folyadékkal lenyelni.

Hatóanyag/kapszula: máriatövis termés kivonat 200mg (ebből silymarin 160 mg).

Összetevők: máriatövis terméskivonat, tömegnövelő: mikrokristályos cellulóz, zselatin, csomósodást-gátlók (talkum, magnézium-sztearát, kolloid-szilicium-dioxid), színezék (titán-dioxid).

Kiszerelés: 30 db kapszula

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot! Fészkes-virágzatúakra érzékenyek számára a készítmény fogyasztása nem ajánlott.