Kreatin-monohidrát – GAL

2040 Ft

Leírás

A GAL Kreatin-monohidrát különleges táplálkozási célú élelmiszer sportolók és nehéz fizikai munkát végzők részére segédanyagok nélkül.

Az állati eredetű élelmiszerek a kreatin természetes forrásai, de csak nyersen. Sportolók elterjedten egészítik ki táplálkozásukat kreatinnal, mert fokozza a teljesítményt és segíti az izomnövekedést. Azonban számos egyéb jó tulajdonsággal rendelkezik még, amelyek nemcsak sportolók számára hasznosak (szellemi képességek, reakcióidő, szív-érrendszer, inzulin-érzékenység).

Nemrég azt is felfedezték, hogy csökkenti a lipofuscin nevű anyag szintjét a szervezetben, amely az öregedés egyik kísérője, és amely a bőrön megjelenő öregedési foltokban is felhalmozódik.

Alkalmazási javaslat: napi 1 teáskanálnyi (3g) kreatinport keverjünk el 3 dl langyos/meleg, de nem forró folyadékkal. Várjuk meg, míg teljesen feloldódik, hogy jobban felszívódjon. A kreatin fogyasztásának megkezdésekor érdemes nagyobb dózissal indítani: pl. 2 hétig 3×3 g-ot (reggel/délben/este). Utána már napi 3g (1 adag) is elegendő.

Összetevők: 100% kreatin monohidrát

Hatóanyag/adag (3g): Kreatin 3000mg

Kiszerelés: 90g

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot.