Leírás
A porlasztva szárított tojásfehérje fizikai és kémiai jellemzői visszahígítás után közel azonosak a friss tojásfehérjéével.
A tojásfehérje az egyik legkomplettebb fehérjeforrás, szinte teljesen tiszta fehérje, ideális arányban tartalmazza a test számára szükséges aminosavakat.
Az aktív életmódot élők szervezete több fehérjét igényel az átlagembernél a regeneráció elődsegítése és az izomszövetek újjáépítése érdekében. Esetenként nehéz lehet a kellő mennyiségű fehérjét kizárólag ételekből biztosítani, így aztán sok aktív sportoló fordul a tojásfehérjéhez, hogy megszerezzék az extra fehérjemennyiséget, amit testük igényel. A tojásfehérje talán legfontosabb felhasználási területei az edzés utáni izomregeneráció elősegítése és az izomtömeg növelése.
Felhasználása: Visszahígítással, 1 tömegrész tojásfehérje por, 8 tömegrész ivóvízzel történő egyenletes, csomómentes elkeverésével javasolt.
Kiszerelés: 500g
Szavatossági idő: 08. 2024.