Corega műfogsortisztító tabletta bio formula

1320 Ft

Leírás

Corega műfogsortisztító tabletta mindennapos használatra. 3 perc alatt elpusztítja a kellemetlen szájszagot okozó baktériumok 99,9 %-át és segít eltávolítani a lepedéket és az elszíneződéseket.

A műfogsor 10x puhább, mint az igazi fogak. A fogkrémben levő dörzsanyagok megsérthetik a műfogsort és karcolásokat hozhatnak létre, melyekben baktériumok telepedhetnek meg. A Corega műfogsortisztító tabletta hatékonyabban tisztít, mint egy általános fogkrém.

Használata: A tablettát dobjuk egy pohár meleg vízbe. A műfogsort rögtön helyezzük bele úgy, hogy a víz teljesen lepje el. A műfogsort 3 percig hagyjuk a tisztítófürdőben, de akár egész éjszakára is benne maradhat. Fontos, hogy az így megtisztított műfogsort használat előtt alaposan öblítsük le. A tisztítóoldatot ne használjuk szájöblítésre és ne igyunk belőle.

Kiszerelés: 30 db tabletta

Figyelmeztetés: Ne vegye szájába a tablettát vagy annak oldatát! Amennyiben a termék bármely összetevőjére érzékeny, ne használja a készítményt! Ne igya meg a tisztító tabletta oldatát és szájvízként se használja! A tablettával vagy annak oldatával való érintkezés esetén ne nyúljon a szeméhez és a szájához! Gyermekek elől elzárva tartandó! A használatot követően alaposan mosson kezet.