Gingisol foggél – Interherbl

860 Ft

A fogínysorvadás következtében szabadon maradt fognyak érzékeny a hidegre, a melegre és a fogmosásra egyaránt. A Gingisol foggél gyógynövény komponensei mérséklik a fogínygyulladásos panaszokat, összehúzó hatásukkal feszesebbé teszik az ínyt, enyhítik az ínyvérzést. Az antiszeptikus, enyhén érzéstelenítő fahéj és szegfűszegolaj, valamint a fűsítő mentol révén a Gingisol foggél rendszeres használata mérsékli a fogínysorvadás okozta fogérzékenységet.

Dörzsanyag-mentes összetétele óvja a fogzománcot, kíméletesen távolítja el a foglepedéket, alaposan tisztítja a fogakat és védi az ínyt.

Alkalmazás: fogápolási szokások szerint. Napi többszöri és rendszeres használat javasolt a maximális hatás érdekében. Fahéjra érzékenyek körültekintően használják!

összetevők: Aqua, chamomilla recutita extract, glycerin, sodium laury sulfate, alcohol, carbomer, triethanolamine, nutrasweet, Na-benzoate, Eugenia caryophyllus, cinnamomum cassia oil, menthol, camphor, vanilin.

Hatóanyag a napi adagban (3 kapszula): Króm: 200 µg, Hidroxi-citromsav: 300 mg, zöld tea-kivonat katechin: 150 mg, zöld tea-kivonat koffein: 30 mg.

Kiszerelés: 50 ml

Forgalmazó: BGB Interherb Kft. Budapest

Cikkszám: 358a78639b05 Kategória: