Ginkgo biloba extraktum kapszula – Interherb

1160 Ft

A páfrányfenyő (ginkgo biloba) levelét eredményesen alkalmazzák a szellemi teljesítőképesség, a koncentrációképesség és a memória fokozására, a leépülési folyamatok lassítására és az idős korral összefüggő hiányos agyi vérellátás esetén.
Terpenioid és flavonoid hatóanyagai egymást erősítő, szinergista módon hatnak. Az antioxidáns ginkgo flavonoidok elősegítik a megfelelő véráramlást, melynek különösen nagy jelentősége van a mikrokapillárisok, az agy és a láb vérellátásában. Hozzájárulnak a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátottságához, védik a szöveteket az oxigénhiány káros hatásaitól. Támogatják az időskori agyműködés megfelelő szinten tartását, fontos szerepet játszanak az agysejtek öregedésének és pusztulásának csökkentésében.
1 kapszulában levő 80 mg extraktum megfelel 400mg ginkgo levél őrleménynek.
Alkalmazási javaslat: naponta 1 kapszulát lehetőleg ebéd közben rágás nélkül nyeljen le.
Hatóanyagok/kapszula: 80 mg ginkgo biloba levél kivonat (ebből ginkgo flavonoidok: 19,2 mg, terpén-laktonok: 4,8 mg).
összetevők: kapszulahéj (zselatin, színezék: titánium-dioxid), 80 mg ginkgo biloa levél kivonat, tömegnövelő: mikrokristályos cellulóz, csomósodásgátló: talkum, magnézium-sztearát, kolloid-szilícium-dioxid.
Kiszerelés: 30 db kapszula
Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot! Fogyasztása terhesség, szoptatás, véralvadásgátló-szerek szedése, műtéteket megelőzően nem javasolt, mert növelheti a véralvadási időt. Befolyásolhatja a vércukor szintet, ezért cukorbetegek a termék használata előtt konzultáljanak kezelőorvosukkal.