Q10 Ginkgo kapszula – Interherb

2620 Ft

Leírás

Az Interherb Q10 ginkgo kapszulában jól egészül ki az élénkítő hatású Q10 a ginkgo biloba kivonatával. A Q10 a szervezetünkben előforduló természetes antioxidáns koenzim. Mennyisége az életkor előrehaladtával folyamatosan csökken, ezért kiegyensúlyozott beviteléről gondoskodni kell. A megfelelő Q10 ellátottság hozzájárul a szív egészséges működéséhez, a normális vérnyomás fenntartásához, a sejtszintű energiatermelő folyamatokhoz. Antioxidáns tulajdonságai révén védi a sejteket az öregedést okozó oxidatív stressz ellen.

A ginkgo biloba levelét eredményesen alkalmazzák a szellemi teljesítőképesség, a koncentrációképesség és a memória megőrzésére, a kognitív képességek korral járó csökkenésének lassítására, illetve az idős korral összefüggő nem megfelelő agyi vérellátás esetén.

A készítmény fogyasztását a megfelelő fizikai és szellemi erőnlét megőrzésére ajánljuk.

Napi adag: 1 kapszula lehetőleg ebéd után, rágás nélkül, vízzel nyelje le.

Hatóanyag/kapszula: koenzim Q10: 50 mg, ginkgo biloba kivonat: 40 mg (ebből flavonoidok: 9,6 mg).

Összetevők/kapszula: tömegnövelő szer: mikrokristályos cellulóz, zselatin, koenzim Q10, ginkgo biloba levélkivonat, csomósodást gátló anyagok: magnézium-sztearát, talkum, kolloid-szilicium-dioxid, színezék: titán-dioxid.

Kiszerelés: 30 db kapszula

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl. Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot. Fogyasztása terhesség, szoptatás, véralvadásgátló szerek szedése, műtéteket megelőzően nem javasolt, mert növelheti a véralvadási időt. Befolyásolhatja a vércukor szintet, ezért cukorbetegek a termék használata előtt konzultáljanak kezelőorvosukkal.