Cardiolic kapszula – Vitaking

6170 Ft

Leírás

A Cardiolic kapszula nagy mennyiségben tartalmaz halolajat (omega-3), Q10 koenzimet, szagmentes fokhagyma kivonatot, valamint l-karnitint. Az EPA és a DHA hozzájárul a szív megfelelő működésé­hez* A DHA hozzájárul a normál agymű­ködés fenntartásához**Hozzájárul a normál látás fenntartásához is***

A Q10 megtalálható a szervezet szinte összes testrészében. A legnagyobb mennyiségben a szívben, a vesében, a májban és a mellékvesében. Az életkor előrehaladtával csökken a termelődése, ezért érdemes kiegészítők segítségével pótolni. Ha ez nem történik meg, szervezetünk jelezni fogja a hiányát.

Az l-karnitin lényeges szerepet tölt be a szervezet energiatermelő folyamataiban. Normál esetben gond nélkül termelődik szervezetünkben, de ha nem fogyasztunk elegendő mennyiségű ételt, amelyek segítik a termelődését, akkor megáll ez a folyamat, és hiányt szenvedünk.

A fokhagyma kivonat előnyösen befolyásolhatja a vérzsír, valamint a káros vérkoleszterin (LDL) szintet.

* a kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el.
** a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el
*** a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el.

Adagolás: napi 1 Cardiolic kapszula fogyasztása javasolt étkezés közben

Hatóanyag/kapszula: halolaj 800 mg (ebből EPA 333 mg, DHA 167 mg), Q10 koenzim 60 mg, L-karnitin 20 mg, Fokhagyma olaj (szagmentes) 2 mg (ebből allicin 0,7 mg)

Összetevők: Halolaj, zselatin kapszulahéj, szójabab olaj, nedvesítőszer: glicerin, koenzim Q10, víz, L-karnitin, szagmentes fokhagyma olaj.

Kiszerelés: 60 db kapszula

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől zárva tartandó! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az indiai ginseng 12 éven aluli gyermeknek, várandós és szoptató kismamáknak nem ajánlott!