Fekete áfonya kapszula – Interherb

2810 Ft

Leírás

Fekete áfonya kapszula az ép és rugalmas érfalakért. 1 kapszulában levő 250 mg extraktum megfelel 25 g szárított fekete áfonya gyümölcs őrleménynek.

A feketeáfonya termése olyan antioxidáns hatóanyagokban (antocián vegyületek) gazdag, amelyek az érrendszerre gyakorolnak jótékony hatást. Hozzájárulnak az érfalak rugalmasságának megőrzéséhez, a hajszálerek törékenységének és áteresztőképességének csökkentéséhez, támogatva ezzel a jó vérkeringést, amely elnegedhetetlen a szervek megfelelő oxigén- és tápanyagellátásához. Az antocián vegyületeknek szerepük van a szem egészségének megőrzésében, a retina működésének és a szem kollagén szintjének stabilizálásában is.

Javasolt adagolás: napi 1 kapszula lehetőleg főétkezés közben

Hatóanyag/kapszula: fekete áfonya kivonat: 250 mg (ebből 62,5 mg antocianidin).

Összetevők/kapszula: 250 mg fekete áfonya kivonat, zselatin, tömegnövelő: mikrokristályos cellulóz, csomósodást gátló anyagok: talkum, magnézium-sztearát, kolloid-szilicium-dioxid, színezék: titánium-dioxid.

Kiszerelés: 30 db kapszula

Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges táplálkozást.