Lazacolaj kapszula – Nor-oil

3540 Ft

Leírás

A Nor-oil lazacolaj kapszula biztosítja a napi esszenciális Omega-3 zsírsav bevitelt. A norvég lazacolajat finomítatlna formában tartalmazza és a zselatinnak köszönhetően megőrzi a lazacolaj minden tulajdonságát, mellyel az olaj a kinyerésének pillanatában rendelkezik. Ez a „csomagolási” forma már hosszú évtizedek óta nyújt megoldást a kimagasló termékek minőségének hosszú távú megőrzésében.
Az emberek, főleg a közép európai emberek nincsenek hozzászokva az erős halszaghoz. Mint mindenki tudja, a lazacnak is van egy jellegzetes halszaga, melyet a lágy zselatin kapszula segítségével szinte nullára csökkentünk. Így alkalmassá válik a termék a szájon át történő beszedésre.

Hatóanyag-tartalom 2 kapszulában: Lazacolaj: 1000 mg (ebből Omega-3 zsírsavak: 172 mg (amiből: EPA zsírsavak: 34 mg, DHA zsírsavak: 49mg, DPA zsírsavak: 18 mg).

Ajánlott napi adag: 2 db kapszula

Összetevők: lazacolaj, zselatin, nedvesítőszer (glicerin), víz, antioxidánsok (tokoferol, rozmaring kivonatok).

Kiszerelés: 60 db kapszula

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől zárva tartandó. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Halfélékre érzékenyek számára a készítmény fogyasztása nem ajánlott!