AnnaPanni kovászos kenyérliszt keverék 1000g

1980 Ft

Leírás

Az AnnaPanni kovászos kenyérliszt keverék segítségével könnyedén készíthet kiváló minőségű gluténmentes kenyeret. A lisztkeverék nem tartalmazza a következő allergéneket: glutén, tej, tojás, szója, lupin (csillagfürt), kukorica.

Az AnnaPanni kovászos lisztkeverékben van kovász és élesztő. Ez jelentősen megkönnyíti az élesztős tészták elkészítését. Például kenyér sütése esetében csak vizet, kis olajat és sót kell hozzáadni és jól elkeverni. Nincs többé gond az élesztő változó minőségével. A keverékhez adott jó minőségű kovász és élesztő garantálja, hogy a kenyérfélék, sütemények mindig jól sikerülnek. Rizsliszt alapú devitalizált kovászt, ami egy inaktív szárított kovász. Ez azt jelenti, hogy nincs szükség érési időre, hiszen nem tartalmaz (már) élő organizmust. A kovásztól nagymértékben javul a tészta megmunkálhatósága, a késztermék íze, illata, eltarthatósága.

Összetevők: rizsliszt, burgonyakeményítő, burgonyapehely, dextróz, élesztő, kovász, növényi rost (psyllium), sűrítőanyag (E464), emulgeátor (E491).

Kiszerelés: 1000 g