Biorep szúnyog és kullancsriasztó aeroszol 150ml – jelenleg

1260 Ft

A Biorep szúnyog és kullancsriasztó aeroszol válogatott hatóanyagainak köszönhetően védelmet nyújt a legtöbb szúnyog-, kullancs- és hangyacsípés ellen és hosszan tartó, akár 4-6 órás védelmet biztosít. A kellemes citrus illatú Biorep picaridin hatóanyagának köszönhetően nem ragad és nem hagy nyomot a ruhán.

Már 2 éves kortól alkalmazható.

Használati utasítás: Tartsa a használat előtt jól felrázott flakont függőlegesen és a készítményt 15-20 cm távolságból permetezze a védendő bőrfelületre, majd egyenletesen dörzsölje szét. Az arcbőrt – szem és szám környékének kihagyásával – a kézre szórt permettel kell bekenni. Szükség esetén a ruházat is kezelhető a permettel. Gyermekek kezelésekor először a saját kezünkre fújjuk a készítményt és így kenjük be bőrüket a permettel. A gyermekek kézfejét ne kezeljük! Kisgyermekeknél óvatosan alkalmazzuk és inkább a ruházatra fújjuk.

Hatóanyag: 20,6% pikaridin

Kiszerelés: 150 ml

Figyelmeztetés: Csak a használati utasítás szerint alkalmazzuk. Ne használjuk zárt térben. A kezelt bőrfelületet szappanos vízzel alaposan mossa le ha már nincs szükség a védelemre. A kezelt ruházatot újravétel előtt mossa ki! A készítmény szembe, nyálkahártyára ne kerüljön! Sérült, illetve napégette bőrfelületen a riasztószert használni nem szabad! 2 év alatti gyermekek számára a készítmény nem ajánlott. Használat előtt végezzen bőrpróbát! élelmiszerektől elkülönítve, gyermekek elől elzárva tartandó!