Galaktív bio szúnyogriasztó spray

1280 Ft

A galaktiv bio rovarriasztó-szer megfelelő védelmet biztosít a kellemetlen repülő-, szúró-, csípő rovarok ellen, mint a szúnyog, muslica, bögöly és egyéb csípőlegyek, ha ezek támadásának kitett területre készül (pl. strandolás, kirándulás, sportolás, horgászás és minden más szabadidős elfoglaltság). 4-5 órás védettséget biztosít a rovarok támadása ellen. Hatása azon alapul, hogy sűrű ?aurát” képez a bőrfelületen, amely félrevezeti a rovarok érzékszerveit, hogy a kezelt bőrfelületet, mint táplálékforrást felismerjék.

Bőr- és környezetbarát pumpás kiszerelésű termék. Szintetikus ható-, segédanyagokat, szintetikus illat vagy tartósító anyagokat nem tartalmaz.

Használat: permetezzük a szert szabadon hagyott bőrfelületünkre és kenjük el egyenletesen. Arcunkat tenyerünkre permetezett szerrel kenjük, szembe, szájba ne kerüljön! A használatnak gyakorlati korlátja nincs, bőrünk rendkívül jól tolerálja. Mellékhatás nem ismert, terhesség és szoptatás időszakában, csecsemők, kisbabák bőrén is alkalmazhatjuk.
Illóolajokra érzékenyek ne használják!

Kiszerelés: 100ml

Forgalmazza: Galaktiv Kft 1139 Budapest, Forgách u. 9/b.