Citromax öko folyékony mosószer 3000ml

2200 Ft

A Citromax öko folyékony mosószer ökológiailag lebomló környezetbarát készítmény friss citromillattal. Természetes összetevőivel ragyogó tisztaságot biztosít ruháinak úgy, hogy nem károsítja a környezetet és kíméli az ön egészségét. Színes és fehér ruhákon is használható, mivel nem tartalmaz klórt és egyéb fehérítőszereket. Gépi és kézi mosásra egyaránt kiváló, valamennyi mosási hőfokon alkalmazható.

Környezetvédelmi információ: Növényi eredetű alapanyagok felhasználásával készült. Környezetbarát, 96%-ban lebomlik,, előállítása környezetkímélő módon történik. Vizsgálati eredmények igazolják, hogy a terméke a lefolyóba kerülve nem gyakorol jelentős hatást az ökoszisztémára. Nem tartalmaz foszfátokat, színezéket, érzékeny bőrűek is használhatják. Ezzel a termékkel hozzájárul a vízszennyezés, a hulladékképződés és az energiafogyasztás csökkentéséhez.

összetevők: víz, növényi kivonatokból készült bio sűrítmény, szóda, szappan, természetes sűrítőanyag, természetes citromolaj, >1% anionos felületaktív anyag.

Kiszerelés: 3000 ml

Figyelmeztetés: Gyermekek kezébe nem kerülhet! Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást. Ha az anyag bőrre kerül, bő vízzel azonnal le kell mosni! Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni. óvintézkedések: Más tisztítószerekkel keverni tilos!

Cikkszám: e4b15c6287ea Kategória: