Citrom olaj 10ml – Dr. Herz

870 Ft

Leírás

A citrom olaj frissítő, bőrillatosító, segít a légterek fertőtlenítésében, frissítésében. Párologtatáshoz is ajánlott.
A citrom enyhén kesernyés és tiszta illata frissítően és élénkítően hat kedvetlenség, depresszió, energiahiány és letargia esetén. Ideális utazáskor, szállodai szobák levegő frissítésére, autóban, munkahelyen és olyan munka esetén, amikor szükségünk van a koncentrációra. Jót tesz a bőrnek és fiatalon tartja annak szövetét.

Hatása: Mivel fertőtlenítő tulajdonságú, ezért jól használható zsíros bőr, vágások, kelések esetén. Csökkenti a vérnyomást, reuma esetén is jó hatással van és jól alkalmazható légzőrendszeri gyulladások esetén. Segíti az emésztőrendszer működését, emésztési zavarok, felfúvódás problémáknál.

Növeli az összpontosító képességet, a koncentrációt, tisztítja az elmét, hangulatot javít, ezért jó szolgálatot tesz nyugtalanság mentális kimerültség esetén.

Felhasználási területek: párologtatásra, inhalálásra, arcgőzölésre, szájvíz készítésére valamint bőrápoláshoz.

Összetevők: hígítatlan, természetes, kiváló minőségű citromolaj

Kiszerelés: 10 ml

Figyelmeztetés: Napozás, szoláriumozás, erős napsugárzás során legalább 12 óraával a bőrön közvetlenül nem használható, mert bőrpirosodást okozhat! Az illóolajok mérsékelten tűzveszélyesek, nyílt láng közelében ne használja azokat, szaunában hígítatlanul ne öntse a forró kövekre. Gyermekek elől elzárva tartandó! Bőrön hígítatlanul ne használja. Szembe, szájba, nyálkahártyára ne kerüljön. Ha mégis, akkor bő vízzel öblítse ki.