Levendula olaj 10ml – Dr. Herz

1030 Ft

Leírás

A levendula olaj nyugtató hatású, segít ellazulni. Alkalmazható alvászavarok esetén, sebgyógyulás elősegítésekor, valamint rovarcsípések okozta viszketés csillapítására.

A levendulaolaj a közönséges levendula illóolaja. Antibakteriális, görcsoldó, gyulladáscsökkentő nyugtató, keringésjavító, immunrendszer erősítő, fájdalomcsillapító és gombaölő hatású. Értékét a benne levő linalil-acetát tartalma fejezi ki (min. 35%).

Párologtathatod (pl. aromalámpában), simogató virágillatával az egész lakásban romantikus hangulatot varázsol és garantáltan feldobja a hangulatod.

Ha nyugtató esti fürdőre vágysz, 4-5 cseppet tegyél belőle a fürdővizedbe, és máris egy csodálatos levendulamezőn találod magad.

A levendulaolaj a teafa mellett az egyetlen illóolaj, amely óvatosan, mértékkel közvetlenül a bőrre is kenhető, alkalmazhatod bedörzsölőszerként. Kisbabáknál, gyerekeknél is biztonságosan használható.

Felhasználási területek: párologtatásra és légfrissítésre; aromafürdőhöz; rovarcsípésre; arc és nyak ápolására; testápolásra

Összetevők: hígítatlan, természetes, kiváló minőségű levendula olaj

Kiszerelés: 10 ml

Figyelmeztetés: Nagy adagolásban már izgató hatású! Allergiás reakciókat válthat ki az arra érzékenyeknél. Az illóolajok mérsékelten tűzveszélyesek, nyílt láng közelében ne használja azokat, szaunában hígítatlanul ne öntse a forró kövekre. Gyermekek elől elzárva tartandó! Bőrön hígítatlanul ne használja. Szembe, szájba, nyálkahártyára ne kerüljön. Ha mégis, akkor bő vízzel öblítse ki.