Mandarin illóolaj 10ml – Medinatural

1430 Ft

A mandarin illóolaj a legbiztonságosabb illóolajok egyike, mely már csecsemőkortól, illetve a várandósság alatt is biztonsággal alkalmazható. Mandarin illóolaj, amely laboratóriumban bevizsgált 100%-os

Leírás

A mandarin illóolaj a legbiztonságosabb illóolajok egyike, mely már csecsemőkortól, illetve a várandósság alatt is biztonsággal alkalmazható. Mandarin illóolaj, amely laboratóriumban bevizsgált 100%-os természetes illóolaj. Semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz. Illóolaját a mandarin héjából hideg sajtolással nyerik ki. édesen gyümölcsös, ugyanakkor fanyar citrusfélék héjára jellemző illat egy csipetnyi bájjal. Az öröm olajának is tartják. Felvidít, közben elősegíti az ellazulást.
Hegképző tulajdonságai révén kitűnő választás striák, terhességi csíkok kezelésére szánt kozmetikai készítményekbe hatóanyagként.

Ajánlás: párologtatásra, aromafürdőhöz, masszázshoz, striák, terhességi csíkok megelőzésére

Kiszerelés: 10 ml

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Szembe, nyálkahártyára, sérült bőrfelületre ne kerüljön! Külsőleg! A bőrön hígítatlanul ne használja, használat előtt végezzen bőrpróbát. Ne alkalmazza a bőrön napozás, szoláriumozás előtt!