Akció!

Fiatalság esszenciája arcszérum hyaluronsavval – Delia

1410 Ft 1240 Ft

Regeneráló szérum argán olajjal arcra, nyakra és dekoltázsra.
Koncentrált formula parabének nélkül. Intenzíven regenerál és kisimítja a ráncokat. Minden bőrtípusra megfelelő. Kezelésként ajánlott fáradt és dehidratált bőrre, már 25 éves kortól (minden este egy hónapig). Gyakori használatra 45 éves kor felett (heti két alkalommal este). Már az első alkalom után látható az eredmény. Ideális az arc masszázshoz. Modern és kényelmes adagolás.

Használata: óvatosan és egyenletesen felvinni 2-3 cseppet a tisztított arc-, nyak- és dekoltázs bőrre, megvárni, amíg teljesen felszívódik.

Kiszerelés: 10 ml

Leírás

A Delia fiatalság esszenciája arcszérum hyaluronsavval kiváló bőrfiatalító készítmény az arc-, nyak- és dekoltázs bőrének.

Koncentrált termék a ránctalanabb, hidratáltabb és fiatalosabb bőr érdekében hyaluronsavval. Összetett hatású készítmény: hosszan tartó hidratáló hatás, bőrfeszesítő hatás, látványosan bársonyos bőr.

Aktív összetevők: hyaluronsav, hydromanil, rizs kivonat.

Alkalmazás: a megtisztított arc-, nyak- és dekoltázs bőrére finoman és egyenletesen vigyen fel 2-3 csepp széruot és várja meg a teljes felszívódást. Alkalmazható a szokásos arckrém mellett is. A szérumot hetente 2 alkalommal érdemes használni.

Kiszerelés: 10 ml