Antivakarin krém rovarcsípésre

1300 Ft

Az antivakarin krém alkalmas különböző rovarcsípések (szúnyog, méh, darázs, pók) által okozott, a medúza, csalán érintése által kiváltott, valamint az allergiás eredetű (pl. napfény hatására megjelenő) fájdalmas viszketés csillapítására.

A viszkető kellemetlen érzés nagyon rövid idő alatt enyhül, majd megszűnik. Megelőzhető, hogy a csípés helyén feszülő duzzanat alakuljon ki, mert a krém hatóanyagai elősegítik a viszketést kiváltó anyagok gyors felszívódását és megnyugtatják a bőrt.

A krém gyógynövény komponensei elősegítik a hámosodást és a sebgyógyulást, ezért a krém alkalmas a már hámsérült (elvakart, de még nem vérző) csípések kezelésére.

Alkalmazása: A rovarcsípést és környékét (illetve a viszkető területet) a csípés után a legrövidebb időn belül krémezze be alaposan kb. 1 mm vastagon. Ha a viszkető érzés a későbbiekben visszatérne, ismételje meg a krémezést.

összetevők: aqua, white petrolatum, cetearyl alcohol, parafin, glycerin, alcohol, calendula officialis, sodium lauryl sulfate, lecithin, methyl-paraben.

Kiszerelés: 20g

Gyártó: In Vitro Kutató-Fejlesztő Kft 2120 Dunakeszi, Fő u. 101.