Bionsen deo total body aktív ásványokkal

1360 Ft

Leírás

A Bionsen deo total body aktív ásványokkal az első 100%-ban természetes dezodor, mely az egész testen használható. Hatását a természetes kristályok antibakteriális és összehúzó tulajdonsága révén fejti ki egyszerűen víz hozzáadásával.

Természetes úton előzi meg a testszagot okozó baktériumok elszaporodását. Tiszta bőrfelületre permetezve a frissesség és magabiztosság kellemes érzetét adja egész napra. Az aktív ásványok rendkívüli baktériumellenes hatással rendelkeznek anélkül, hogy felborítanák a bőr természetes fiziológiás egyensúlyát. Nem tartalmaz alkoholt, színezőanyagot, tartósítószert. Teljesen illatmentes. Egyszerűen csak vizet kell adni hozzá. Öt alkalommal újra tölthető.

Használati javaslat: Csavarja le a pumpát és töltse fel vízzel a flakont. Használhatja hónalja, kézre, lábra és akár az intim területekre. Borotválkozás után is használható. Használat után helyezze vissza a védőkupakot. Mivel a termék csak természetes anyagot tartalmaz, a kristályok eltömíthetik a pumpát. Ha ez megtörténik, csavarja le a pumpát, helyezze meleg vízbe, ezután néhányszor nyomja meg, hogy eltávozzon a lerakódás.

Kiszerelés: 16 g

Figyelmeztetés: Ne használja sérült bőrön vagy irritáció esetén! Szembe ne kerüljön! Gyermekek kezébe nem kerülhet! Túlzott mennyiség alkalmazása enyhe irritációt okozhat. Ilyen esetben függessze fel a termék használatát.