Crystal deo stick unisex (lila)

2360 Ft

Mindenki tudja, milyen kellemetlen tud lenni a test szag. Sok izzadás gátló dezodort kínálnak az üzletek, de sajnos a legtöbbjük tartalmaz alumínium kloridot és illat anyagot, melyek 70 %-ban felelősek a mellrák kialakulásáért.

A Crystal deo csak természetes anyagot tartalmaz, használata során elpusztítja a testszag kialakulásáért felelős baktériumokat így a kellemetlen testszag megszűnik, de a test természetes párolgása megmarad.
Nem tartalmaz alumínium chloridot, parabént és illatanyagot sem. A készítmény teljesen környezetbarát.

A deo a bőr felületén fejti ki a hatását, így nem jut be a szervezetbe. Hipoallergén, mivel nem tartalmaz illatanyagot és parabént.
?Nem ragad, nem hagy foltot, nem károsítja más módon a ruházatot (még az olyan finom anyagon, sem mint a selyem).
?Nem marad utána fehér pehely vagy visszamaradt anyag a bőrön.
?Környezetbarát és egyszerű használni.
?Férfiak és nők egyaránt használhatják.

A Crystal Body Deo nem izzadságátló. A test továbbra is eltávolíthatja a méreganyagokat az izzadás során, viszont a készítmény megszünteti az ezzel járó kellemetlen testszagot.

Nemzetközi rákellenes szervezetek valamint egyre több magyar orvos ajánlja a terméket

Alkalmazása: közvetlenül fürdés után kell ezeket a dezodorokat a bőrre felvinni. Ebben az esetben a szagokért felelős baktériumok még nem tudnak megtelepedni a bőr felületén, és ezért a dezodor általkínált védelem ilyenkor nyújtja a maximális hatékonyságot. Használat előtt be kell nedvesíteni a stiftet.

Kiszerelés: 120 g

Cikkszám: 539781f639ec Kategória: