Tyúkszemirtó balzsam – Naturland

1130 Ft

Leírás

Naturland tyúkszemirtó balzsam a tyúkszemek eltávolítására és bőrkeményedésekre. Szalicilsavat tartalmaz.

Alkalmazása bőrkeményedés esetén: Az előzetesen meleg vízben kiáztatott, majd szárazra törölt felületet bekenjük, majd 20-30 percig pihentetjük. Ezután a bőrkeményedés könnyedén eltávolítható bármilyen tompa eszközzel.

Alkalmazása tyúkszem esetén: Az első kezelés előtt meleg vízben kiáztatjuk a kezelendő területet, majd szárazra töröljük és bekenjük a készítménnyel. A kezelést kb. 1 hétig, naponta 2x (reggel és este) kell folytatni, amíg a tyúkszem a szalicilsav hatására sárgásfehér, kocsonyás anyaggá nem válik. A kezelés végén egy alapos, meleg vizes áztatás után az elhalt tyúkszem könnyen eltávolítható. Fontos, hogy a kezelés közben a lábakat (a kezelt felületet) csak gyors lemosással tisztítsuk. A készítmény gyorsan felszívódik, nem hagy nyomot a ruhaneműn, kezelés után azonnal felhúzható a zokni vagy harisnya.

Kiszerelés: 20 ml

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Ép bőrfelületen ne alkalmazza. A krém használata után mosson kezet! Szem környékére, arcra, nyílt sebre, vérző testrészre, nyálkahártyára ne kerüljön! A termék bármely összetevőjével fennálló érzékenység esetén ne használja a terméket.