Bilka homeopathy citromos fehérítő fogkrém

1090 Ft

Természetes fehérítő hatású fogápolási termék, amely a homeopátiás kezelésben részesülők számára lett kifejlesztve és azoknak, akik allergiások a mentolra. Ez a fogkrém természetes anyagokból készült, nem tartalmaz szintetikus édesítőszereket és színezőanyagokat. Nem tartalmaz mentolt és fluoridot.

A fogkrémben található citromhéj-kivonat és szódabikarbóna fehérítő hatást fejtenek ki a fogzománcra. Xilitet, természetes növényi anyagot tartalmaz, amely megvédi a fogakat a fogszuvasodástól és a lepedék lerakódásától, megnehezíti a fogkőképződést.

Naponta többször mosson fogat étkezések után, alkalmanként min. 2 percig.

összetevők: calcium carbonate, aqua, sorbitol, xylitol, hydrated silicea, hydroxyethylcellulose, citrus lemon extract, aroma, sodium lauryl sulfate, sodium bicarbonate, glycerin, sodium, methylparaben, 2-bromo-2 nitropropane-1,3-diol, diazolidinyl urea, citral, linalool, limonene.

Kiszerelés: 75 ml

Forgalmazza: Androsimpex Kft. Budapest

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! 2-6 év közötti gyermekek esetén használata felnőtt felügyelete mellett ajánlott úgy, hogy a fogkrémből csak borsónyi mennyiséget alkalmazzon. Szembe nem kerülhet.