Kneipp hát és deréklazító fürdőolaj 100ml

1480 Ft

A fürdőolaj az értékes ördögcsáklya kivonatát és természetes kajeput olajat tartalmaz. átmelegíti a megfáradt testrészeket és segít az ellazulásban. Az ördögcsáklya kivonatát a kozmetika a sporttevékenységek utáni lazító ápoláshoz használja. A kajeput illóolaj elősegíti a bőr felfrissülését és kellemes ellazulást biztosít. Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül (pl. parabének), színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva.
A Kneipp környezetvédő- és újrahasznosítást támogató vállalati filozófiát követ és tagja a németországi ?Emberek és állatok jogaiért” szervezetnek.
Alkalmazás: öntsön olajat a zárókupakba a jelzésig és adja a 36-38 fokos folyó fürdővízhez. Az optimális hatás eléréséhez 15-20 percnyi fürdőzés ajánlott. A zárókupakot használat után mossa ki. Hogy elkerüljük az elszíneződéseket, a fürdőolajat mindig folyó vízbe öntsük és a tömény olajat az azzal érintkező tárgyakról (pl. kád, csempe) azonnal vízzel mossuk le! Fürdés utána a kádat forró vízzel öblítsük ki és a visszamaradt olajat távolítsuk el. Kb. 10 teljes fürdőhöz elegendő.
Figyelmeztetés: A koncentrált készítmény higítás nélkül nem használható, nem kerülhet érintkezésbe a bőrrel! Szájba ne kerüljön! Gyermekektől elzárva tartandó!
Kiszerelés: 100ml
Származási hely: Németország

Cikkszám: 15e0d029ef6e Kategória: