Kneipp Naturkind Sárkányharcos színes fürdőkristály 40g

360 Ft

Természetes sárkánygyümölcs kivonatot tartalmaz, ely segít megidézni egy ázsiai sárkány erejét. értékes varázsmogyoró kivonata ápolja az érzékeny bőrt és természetes jojobaolaj tartalma véd a kiszáradástól. Színvarázs: Sárga + Kék = Zöld fürdővíz – hogy a fürdés játékos élmény legyen gyermeke számára! Gyermekeknek 3 éves kortól.
A Knepp fürdőkristályok természetes tisztaságú termálsóját az Európában egyedülálló Saline Lusienhall ősi eredetű sókészletből nyerik évszázados hagyományokat követve. Ez a só mentes kémiai adalékoktól, környezeti behatásoktól és természetes nyomelemeket tartalmaz. Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül, színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva.
Alkalmazás: öntse a fürdősó keveréket 36-38 fokos folyó fürdővízhez és megtörténik a varázslat, a víz zöldre színeződik! és teljesen oldja fel. Az optimális hatás eléréséhez 10-20 percnyi fürdőzés ajánlott. Hogy elkerüljük az elszíneződéseket, a fürdőkristályt mindig folyó vízbe öntsük és a tömény kristályt az azzal érintkező tárgyakról (pl. kád, csempe) azonnal vízzel mossuk le. Fürdés után a kádat forró vízzel öblítsük ki.
Kiszerelés: 40 g
Származási hely: Németország
Figyelmeztetés: A készítmény kizárólag hígítva használható! Hígítatlan állapotban nem kerülhet érintkezésbe a bőrrel! Szembe ne kerüljön! Gyermekektől elzárva tartandó!

Cikkszám: 2b934c3c5eca Kategória: