Kneipp Naturkind tenger hercegnője fürdőhab 40ml

360 Ft

A gyönyörű rózsaszín habfürdő kellemes málna illattal és színes buborékokkal hívja a kis hercegnőket egy varázslatos mesevilágba. Az értékes körömvirág kivonat táplálja, a természetes jojobaolaj megvédi a kiszáradástól a gyermekek érzékeny bőrét. Fedezzék fel a színes fürdőt és tartós habot, hogy a fürdés játékos élmény legyen gyermeke számára. Gyermekeknek 3 éves kortól.
Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül, színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva.
Alkalmazás: öntse a habfürdőt a 35-38 fokos folyó fürdővízhez. Az optimális hatás eléréséhez 10-20 percnyi fürdőzés ajánlott. Hogy elkerüljük az elszíneződéseket, a habfürdőt mindig folyó vízbe öntsük és a tömény habfürdőt az azzal érintkező tárgyakról (pl. kád, csempe) azonnal vízzel mossuk le. Fürdés után a kádat forró vízzel öblítsük ki.
Kiszerelés: 40 g
Származási hely: Németország
Figyelmeztetés: A készítmény kizárólag hígítva használható! Hígítatlan állapotban nem kerülhet érintkezésbe a bőrrel! Szembe, szájba ne kerüljön! Gyermekektől elzárva tartandó!

Cikkszám: 46a96c464124 Kategória: