Faith in Nature sampon jojoba 400ml

2660 Ft

Leírás

A Faith in Nature sampon jojoba kivonattal normál és száraz hajra kifejlesztett tápláló sampon. A jojoba megköti a bőr nedvességtartalmát, így lágyítja és nedvesen tartja azt. Magas E-vitamin tartalma védi a fejbőrt és a hajat. Védelmet nyújt a nap ártalmas UV sugaraival szemben. A samponban lévő B5 vitamin elősegítheti a haj és a fejbőr gyógyulását.

Kizárólag növényi eredetű, természetes összetevőkből készül. Parabén és SLES mentes. A termék biológiai úton teljes mértékben lebomlik. Palackja újrahasznosított anyagból készül. Vegán és állatokon nem tesztelt termék.

Felhasználási javaslat: Mossa le vízzel a haját, masszírozza bele a sampont, öblítse ki és ismételje meg ezeket a lépéseket még egyszer. A legjobb eredmény elérése érdekében hagyja a sampont a hajon kb. 5 percig. Rendszeres használatra ajánlott termék.

Kiszerelés: 400 ml

Figyelmeztetés: Szembe kerülés esetén azonnal öblögessük ki a nyitott szemet bőséges mennyiségű folyó vízzel. Irritáció esetén hagyja abba a termék használatát. Gyermekek elől elzárva tartandó.