Hot gél zsírégető karcsúsító 250ml – Stella

1700 Ft

Leírás

Stella Hot gél zsírégető karcsúsító.

A Karcsúsító alakformáló hot gél a problémás területeken (has, comb, kar, láb és fenék) látványosan csökkenti a felhalmozódott zsírlerakódást, segít megakadályozni annak újbóli kialakulását és a cellulit nem kívánt tüneteit.

Tengeri algakivonatot és a paprika-, citrom- és fahéjolaj hőfejlesztő hatású koncentrátumait tartalmazza, kiegészítve a guarana kivonat anyagcsere fokozó és zsírégető komponenseivel. Mozgás és sportolás előtt különösen ajánlott.

Használati javaslat: A megtisztított problémás testfelületre vegye fel a gélt és jól masszírozza be. A gél hatásának fokozására alkalmazhat fóliás tekercselést is. A hatóidő letelte után mossa le a bőrfelületet.

Kiszerelés: 250 ml

Figyelmeztetés: Használata során bőrpirosodás jelentkezhet, ami a kezelést követő egy-két órán belül eltűnik. Nem használható sérült, sebes, problémás (rozálea, seborrhea, psoriázis, ekcéma, kiütéses) allergiára hajlamos bőrfelületen. Használat előtt végezzen bőrpróbát! 20 perc határidőn túl ne hagyja a bőrén! Tilos az arcon, a szem környezetében használni! Fahéjolajat, paprikaolajat és citromolajat tartalmaz, amely az arra hajlamos egyéneknél allergiát okozhat! Gyerekektől elzárva tartandó!