Mi-mic Biomimetic peptide booster arcszérum – AVA

2600 Ft

Leírás

A Mi-mic Biomimetic peptide booster arcszérum olyan intenzív, bőrfiatalító arcápoló, mely biztosítja a nélkülözhetetlenül fontos tápláló hatóanyagokat a bőr legbelsőbb rétegeiben is. Aktív, nagy koncentrátumú hatóanyaga a legújabb generációs biomimetikus peptid: Progerine, amely az egyik leghatásosabb és leghatékonyabb bőrfiatalító összetétel. Nemcsak csökkenti a meglévő ráncokat, de megelőzi újak kialakulását is. A bioaktív peptidek széles spektrumú biológiai aktivitással rendelkeznek – a nagy teljesítményű peptid-bomba aktiválja a bőr kollagén szintézisét, serkenti az új kollagén rostok kialakulását. Liposzómás hatóanyag komplexuma intenzíven javítja a bőr struktúráját, emellett kiwi kivonata révén vitaminokkal és ásványi anyagokkal látja el a bőr rétegeit.

Eredmény: az intenzív bőrfiatalító booster minden egyes cseppel hozzájárul a bőr sima, fiatalos kinézetéhez, feltölti ránctalanító hatással és emeli a sejtek energiaszintjét.

Alkalmazása: vigye fel a krémet az előzőleg megtisztított arc- nyak és dekoltázs bőrére, majd finoman masszírozza bele. Használja reggel vagy este. Ne használja a szemhéj felső részén!

Kiszerelés: 15 ml